7635 Pécs, Fábián B. köz 5. (72)336 524 (+36 20) 936 07 545
Ingatlan értékesítés, üdülő bérbeadás...
Ipari csarnokok bérbeadása és hasznosítása
Google Maps internetkapcsolat nélkül
2015. november 11.
Google Maps internetkapcsolat nélkül Nagyon hasznos funkcióval bővül a Google Maps: Története egyik legfontosabb frissítését kapja meg a Google térképszolgáltatása: a mobilos alkalmazásban mostantól netkapcsolat nélkül is használható lesz a navigáció. Az alkalmazás a következő néhány napban lesz elérhető mindenki számára.

A Google térképszolgáltatása nem csak asztali gépen hasznos, a Maps évek óta kínál hangos, turn-by-turn típusú navigációt is. Ennek eddig komoly hátránya volt eddig, hogy csak netkapcsolattal működött, ami pedig nem mindenhol érhető el, illetve ha van is 3G/4G, nem szívesen fogyaszt az ember a havi adatkeretből.

 

Bár térképrészleteket eddig is le lehetett tölteni az alkalmazásban, az így elmentett térképeken nem lehetett keresni, és nem működött a navigáció. Mostantól ez máshogy van: a Google bejelentése szerint ezután településre, megyére vagy akár országra keresve is lementhetjük az adott terület teljes értékű térképét, amelyen aztán a Google Térkép alkalmazás összes funkcióját használhatjuk. (Természetesen a valós idejű forgalmi adatok kivételével.)

 

Az új funkciót ma az Android rendszeren élesítették, a frissítés néhány napon belül mindenki telefonjára megérkezik. A Google fejlesztői már javában dolgoznak az iPhone-os alkalmazás frissítésén is, ezt várhatóan pár héten belül adják majd ki.

 

Androidos felhasználóknak javasoljuk az új funkciót is tartalmazó 9.17-es verzió Google Play oldalról való letöltését.

 

Forrás: hvg.hu

« Vissza a hírekhez
Információkérés
Teljes név*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Captcha*: Mennyi nyolc * nyolc?
Kérjük adja meg számmal!

Megjegyzés*:
 
   *A mező kitöltése kötelező
tutela.hu 2012 © Minden jog fenntartva!

Készítette: