7635 Pécs, Fábián B. köz 5. (72)336 524 (+36 20) 936 07 545
Ingatlan értékesítés, üdülő bérbeadás...
Ipari csarnokok bérbeadása és hasznosítása
Orfűi Ökofesztivál Együtt a családokkal
2017. május 19.
Orfűi Ökofesztivál Együtt a családokkalAz előző évekhez hasonlóan idén is (2017. május 20-21.) megrendezésre kerül a népszerű Orfűi Ökofesztivál. Színes programokkal – Játék sziget, Civil agóra, Helyi Termék és Kézműves Piac, Gasztro falu, stb. – várunk szeretettel kicsiket és nagyokat egyaránt!

A IV. Orfűi Ökofesztivál  2017. május 20-21-én számos programot kínál a család apraja - nagyja számára.   A  falu központjában található Medvehagyma Háznál és a közelében elterülő EDEN szigeten 10.00 órától állandó és napi programokkal várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

 A „Játékszigeten” ökojátszóház, kötélkert, kézműves foglalkozások, színezés, kincsvadászat, bolondos bringa, állatsimogató, lovaglás várja a családokat. A „Civil Agórában” nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is tesztelhetik tudásukat az öko-kvíz játékokon, az erdőkóstolón megismerkedhetnek az ehető erdei-mezei növényekkel és termésekkel, valamint bővíthetik ismereteiket a madarakról, erdei állatokról. A „Gasztro - faluban” helyi ízek csábítják a természetesség kedvelőit, és nemcsak megdagaszthatjuk saját kenyerünket, de  kemencében a helyszínen ki is süttethetjük.

Program és részletek: http://orfu.hu/2017/05/orfui_okofesztival/

forrás: orfu.hu

« Vissza a hírekhez
Információkérés
Teljes név*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Captcha*: Mennyi négy * öt?
Kérjük adja meg számmal!

Megjegyzés*:
 
   *A mező kitöltése kötelező
tutela.hu 2012 © Minden jog fenntartva!

Készítette: